Necessites ajuda? elxaloc@elxaloc.com · 93 830 92 92 · 639 394 997

Colònies

COLÒNIES D’ESTIU+ANGLÈS DEL 9 AL 15 DE JULIOL

DESCRIPCIÓ
Fer nous amics, gaudir del millor programa de multiactivitats d’aventura i lúdiques, viure i conviure en contacte amb la natura.

L’oportunitat ideal per viure noves experiències, superar-se i divertir-se amb la màxima seguretat i confort.

ACTIVITATS
Excursió al llac de Navarcels per fer caiac, Circuït aèri d’aventura a 6 metres d’alçada, miniquads a motor, kars de pedals, Via Fe-rrada, balance bikes, pista americana inflable, excursió al poble de Nacarcles, orientació amb GPS, escalada, rappel a plom. La bomba: activitat esportiva i d’aventura dins de la piscina… I MOLT MÉS:

SERVEI DE MONITORATGE
A totes les estades d’El XALOC hi ha un coordinador/a i 1 monitor/a per cada grup de 10 nens/es i/o joves, qui es responsabilitza del mateix grup al llarg de tota l’estada.

L’equip de monitors/es vetllarà en tot moment per la seguretat i la diversió del vostre fill/a o fills/es, actuant com animador/a i responsable des de la seva recepció fins al seu comiat.

La tutela dels nostres monitors/es amb cada grup és de 24 hores consecutives i per poder oferir aquest servei amb garanties, és imprescindible que els monitors/es coneguin la casuística concreta de cada participant que tindran sota la seva responsabilitat i, especialment d’aquells que requereixin d’una atenció específica.

Aquesta informació la tenen detallada al Full d’inscripció i registrada a la seva fitxa de control de grup durant l’estada.

QUI SÓN AQUESTS MONITORS/ES?
Persones entre 21 i 30 anys titulades en monitoratge de lleure i/o en modalitats esportives (Inefc, Tècnics d’esport i/o animadors socioculturals… Tots/es estan formats en les activitats del programa corresponent, en seguretat i direcció de grups d’infants i joves, seguint la política de funcionament d’El Xaloc (seguretat i qualitat).

HORARI TIPUS

08:30H. BON DIA!
09:00H. ESMORZAR
09:30H. L’ESTONA D’ENDREÇA I NETEJA
10:00H. ACTIVITAT DE MATÍ
13:00H. ESTONA DE PISCINA I TRUCADES
13:30H. DINAR
14:15H. L’ESTONA D’ANGLÈS
16:00H. ACTIVITAT DE TARDA
17:00H BERENAR
17:30H. CONTINUACIÓ ACTIVITAT TARDA
19:00H. PISCINA
19:30H. L’ESTONA DE NETEJA PERSONAL
20:30H. SOPAR
21:15H. EL CORREU
22:30H. TOTHOM AL LLIT
22:45H. BONA NIT!

REQUERIMENTS – INSCRIPCIÓ
Després que al juliol del 2016 reprenguéssim l’organització de colònies d’estiu amb gran èxit. Tornem a oferir colònies d’estiu.

Colònies són un conjunt d’activitats que tenen com a finalitat fomentar la convivència entre els companys, el contacte i l’observació de la natura, i el desenvolupament d’habilitats socials en un medi diferent de l’habitual, durant les quals es realitzaran diverses activitats seguint un fil conductor que engresqui els nens i nenes a participar-hi.

Les colònies van dirigides als alumnes que durant el curs actual estan cursant P5 d’educació infantil, 1r,2n,3r, 4t, 5è i 6è de Primària. 
Es realitzaran a la casa de colònies El Xaloc (Calders – Moianès) del 9 al 15 de juliol de 2017.

El termini de inscripcions serà de l’1 al 30 de maig enviant per mail:

En cas que se us hagi comunicat que el vostre fill/a té plaça a colònies, caldrà que efectueu el pagament de la paga i senyal seguint les indicacions del document “forma de pagament i què cal dur”

En cas que hi hagi més sol·licituds que places disponibles per a realitzar l’activitat, es prioritzarà l’assistència d’aquells alumnes que van participar al 2016, i posteriorment es procedirà a l’admissió d’alumnes segons criteris pedagògics i d’equitat.

PREU
PREU PER INFANT: 250€
Caldrà que seguiu els terminis de pagament indicats en el document adjunt “forma de pagament i què cal dur”.

ELS PREUS DE LES COLÒNIES D’ESTIU INCLOUEN TOTES LES PENSIONS COMPLETES DES DEL DIA D’ENTRADA FINS AL DIA DE SORTIDA I INCLOUEN 1 MONITOR PER CADA 10 NENS/ES DURANT LES 24 HORES DEL DIA, PROGRAMA D’ACTIVITATS, MATERIAL NECESSARI PER A REALIZAR-LES I ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL.


xaloc-download

colonies-contacte